Derfor skal du sætte gang i dit sexliv

I en travl hverdag, hvor mange arbejder længe og nogle gange endda længere end normalt, så er forholdet ofte det, der bliver nedprioriteret – og det er en skam.

Når forholdet bliver nedprioriteret, forsvinder erotikken og jeres sexliv sammen med den. Og der er faktisk en lang række fordele ved at holde dette i gang.

Hvis du vil vide, hvorfor du skal sætte gang i erotikken igen – hvis altså det er gået i stå – så kan du blot læse mere her.

Sex er sundt

Hvis ikke du føler dig motiveret til at sætte gang i dagligdagens erotik – måske føles det ikke vigtigt, eller måske er det bare ikke lige dig at tage initiativet – så kan de måske motivere dig en smule, at sex faktisk er sundt. 

At blande erotik ind i hverdagen resulterer i, at du forbrænder flere kalorier end du måske lige går og tror – og det er da klart sjovere at tage en tur i lagnerne med din partner, end det er at tage en kold løbetur eller løfte en masse tunge vægte nede i fitnesscenteret.

Derudover så øger det også dit humør betydeligt. Faktisk udløser sex en hel del endorfiner, hvilket øger dit humør med det samme, men det mindsker også stress og giver dig en bedre nattesøvn.

Altså vil dit helbred takke dig for lige at sætte lidt gang i det hele igen.

Det øger din selvtillid

At have sex er et fremragende middel til at øge din selvtillid – særligt hvis du gør lidt ud af det. Med noget sexet lingeri, der får din partner helt op at køre, vil din selvtillid hurtigt voksen – og bare det at se dig selv i det, vil også give dig lidt mere sikkerhed i dine egne bevægelser.

Altså er det en klar anbefaling at investere i et sæt, der er komfortabelt, og som får dig til at føle dig en smule mere sexet end du måske gør i dine favorittrusser.

Det er en sjov måde at bruge tiden

Vi kan ikke komme udenom, at det er en sjov måde at bruge tiden. 

Sex er et fremragende middel mod kedsomhed, og faktisk er det noget, som du kan eksperimentere utroligt meget med ved at indblande nogle af produkterne på lovejoy.dk.

At blande lidt erotik ind i hverdagen er det samme som at gøre hverdagen er smule sjovere – og så bringer det dig og din partner lidt tættere på hinanden, selvom I måske har travlt. Særligt hvis I bruger tiden bagefter på lige at trække vejret og snakke om dagen, så I begge er opdaterede på hinandens liv, hvad I har lavet og hvordan I har det i øjeblikket.

Tiden efter sex er det perfekte tidspunkt at udnytte til at lære din partner bedre at kende. I er trods alt sammen, fordi I godt kan lide hinanden, og derfor er det vigtigt, at I også tager jer tid til at nyde hinandens personligheder.

K

Kontakt os

Publicere artikel

Mangler du en artikel? Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på publicering af en artikel. 

©byro A/S | Asylvej 13, 1. sal, DK-6400 Sønderborg | byro@byro.dk | +45 719 99 719 | Datapolitik