Adventsgaver til ham!

Julen er i den grad en tid hvor vi forkæler hinanden. Det bliver mere og mere moderne at det ikke kun er børnene, der modtager pakkekalender eller adventskalender fra deres forældre. Der findes adventsgaver og pakkekalendere i alverdens afskygninger til voksne; Gin, øl, ost, te osv.
Det er en smart og hurtig løsning at købe en af de ”færdige” adventskalendere, men det er nu også noget hyggeligt og mere personligt, i at lave den selv. Hvis du ikke lige helt ved hvad de 4 pakker skal indeholde, så er her en lille liste med ideer.

Hjemmelavede gavekort: Adventsgaver til ham behøver ikke at koste spidsen af en jetjager. Personlige små gavekort er en rigtig god gave. Det kunne eksempelvis være et gavekort på en omgang helkropsmassage, med stearinlys og afslappende musik. Det kunne også være et gavekort på en lækker hjemmelavet middag, eller måske en filmaften med hans favoritfilm og favorit snacks. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser her.

Personlig pleje: Der findes masser af forskellig lækker pleje til mænd. Du kan forkæle ham med 4 gaver der gør ham ekstra lækker, hvilket jo faktisk også er en gave til dig selv. En god creme, en god duft, lækker aftershave og så videre. Når vi rammer den 24 december, vil din mand både se godt ud, og dufte bedre end nogensinde.

Gode bøger:  Hvis din mand elsker at læse, så kan du købe 4 forskellige bøger til ham. I mange butikker kan du faktisk få bøger til en rigtig god pris, hvis bare det ikke behøver at være de nyeste titler af de hippeste forfattere. Det kolde vejr i december lægger op til hyggelig læsning under varme tæpper, og denne adventskalender lægger i hvert fald op til afslapning med gode historier.

Gode øl: De fleste mænd er vilde med øl, og i Danmark popper mikrobryggerierne op, over hele landkortet og øl er mere moderne end nogensinde. Hvis din mand også er hoppet med på specialøl bølgen,  kan en godt adventskalender indeholde forskellige lækre specialøl fra forskellige danske bryggerier.

En fræk overraskelse: December kan hurtigt blive den frækkeste måned på hele året, og hvad er bedre end at have en ekstra god undskyldning for hede stunder i sengen, når det er mørkt og koldt udenfor? Din mand vil helt sikkert elske dig for denne adventskalender. En fræk adventskalender med 4 ting til soveværelset. Det kunne være et erotiske spil der giver jer mulighed for at udforske hinandens fantasier og inderste lyster, det kunne være sexlegetøj til par, der helt sikkert kan pifte jeres sexliv op. Det kunne også være en god glidecreme som både kan bruges til sex og til en lækker massage, måske med ”happy ending”. Der er masser af forskelligt erotiske gaver du kan give ham, og det behøver ikke være nogen grænseoverskridende oplevelse. Husk på at det er dig der styrer hvad gaverne skal indeholde, og lige meget hvad du vælger, så vil dette blive en december han aldrig glemmer.

Bonus: Du kan selvfølgelig vælge at lade gaverne ligge frit fremme, eller hænge dem i en julesok, som man oftest ser det. Du kan også smide en ekstra udfordring oveni, og gemme gaverne rundt omkring i huset i løbet af måneden, og lade ham lede efter dem, enten med en omgang ”tampen brænder”, eller måske et skattekort som du let kan lave selv. På denne måde kommer der også en lille leg ud af din adventskalender.

Henrik Lindegaard fra BYRO

Dette blog indlæg er udarbejdet af Henrik Lindegaard, hl@byro.dk, Telefon 719 99 719

K

Kontakt os

Publicere artikel

Mangler du en artikel? Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på publicering af en artikel. 

©byro A/S | Asylvej 13, 1. sal, DK-6400 Sønderborg | byro@byro.dk | +45 719 99 719 | Datapolitik